iThink Design Studio | Glen Osmond Residence
15675
single,single-portfolio_page,postid-15675,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Glen Osmond Residence

About This Project

This existing Double Story home had seen better days and was due for some TLC. The owners had outgrown its current size and  decided that it was time this building needed to be updated, modernised and extended to meet the needs of a growing family. The Addition consisted of a new Master Bedroom, Walk in Robe and Ensuite.  A Study for each kids bedrooms and a new open plan Living Area. The new living space now opens up to a vibrant terrace overlooking a new pool and landscaped yard.  A great result for this much loved home and suburb which is now improved for generations to come.

 

Date
Category
Alterations & Additions